Хамас е терористична група, която не представлява оправданите стремежи на палестинците,

...
Хамас е терористична група, която не представлява оправданите стремежи на палестинците,
Коментари Харесай

Мецола: Хамас“ е терористична група, която не представлява палестинците

" Хамас " е терористична група, която не съставлява оправданите желания на палестинците, пречи им и би трябвало да бъде спряна. Това съобщи през днешния ден ръководителят на Европейския парламент Роберта Мецола, която пътува предишния петък дружно с ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен до Израел.

Действителността на място е ужасяваща, трагична и отчайваща, уточни Мецола във връзка последствията от ударите на " Хамас " по Израел при започване на месеца. В заплаха е подложен животът на почтени хора, " Хамас " извърши всеобщи убийства, отвличания и изнасилвания, мъчения и опозоряване на мъртъвци. Няма опрощение за това, сподели тя.

Пътувах по покана на Кнесета в израз на нашата съпричастност, това пътешестване бе едно от най-трудните неща, които ми се е налагало да подхваща като ръководител на Екологичен потенциал, добави Мецола. Екологичен потенциал постоянно ще упорства за решение с две страни и за дълготраен мир, посочи тя.

Трябва да работим за безусловното освобождение на заложниците и за това филантропичната помощ да доближи до тези, които имат потребност, настоя Мецола. Тя означи, че миналата седмица Екологичен потенциал отдаде почит на жертвите от нападенията против Израел.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР